Frankrijkproject 2016 - Vallée de l'Ubaye

Allez c'est parti …

Begin de beentjes maar al los te wrijven, want op 7 september 2016 trekken we er opnieuw op uit. Als bestemming kozen we voor de prachtige Ubaye regio in de Zuid-Franse Alpen. Barcelonnette en de torenhoge Col de la Bonette doen bij menig wielerkenner ongetwijfeld een belletje rinkelen, wel daar gaan we heen. 

Het directeurschap is dan wel van schouders veranderd (nogmaals muchos gracias en vielen Dank Joris voor alle hulp bij de vlotte overdracht), aan de formule hebben we niet veel gewijzigd. We zijn uitgebreid gaan scouten: het hotel werd goedgekeurd, en van de bergen werd proefondervindelijk vastgesteld dat ze voor heel wat melkzuur zorgen. Wij zijn alvast enthousiast!

Bekijk snel het programma, de parcoursen en andere interessantigheden op deze website. En schrijf je vervolgens als de bliksem in, dan kunnen we er opnieuw een topeditie van maken!

Als parcoursen hebben we andermaal 2 mogelijkhheden. Een lastige variant over 3 stevige cols van telkens hoger dan 2000 meter (parcours B), en voor degenen die dit nog niet genoeg vinden, doen we er een 4e col bovenop (parcours A). Het motto is opnieuw: ieder legt zijn eigen lat en iedere sportieve prestatie is evenwaardig. Het is dus geen wedstrijd, wel een sportieve uitdaging, ieder voor zich, maar natuurlijk met de steun van de hele groep als duwtje in de rug!

Artsen Zonder Grenzen willen we opnieuw ten volle steunen. Het wordt lastig om de recordeditie van 2014 te evenaren, maar we gaan ons uiterste best doen. Voor Sinterklaas is het net te laat, maar wie weet brengt de kerstman alvast een sponsorcentje

We wensen je veel succes, goede moed en plezier bij de voorbereiding. En dat we in september allen op onze conditionele én financiële piek aan de start mogen komen!

Uw nieuwbakken directeurs,

Alexander en Pieter