Oostenrijkproject 2014 - Ötztaler Radmarathon

Natürlich freuen wir uns schon jetzt…

Op 3 september 2014 gaan we er nog eens tegenaan. We trekken opnieuw de bergen in voor Artsen Zonder Grenzen.

Ten voordele van AZGDeze keer dirigeren we onze carbonnen en andere rossen, richting Oostenrijk. Eens iets anders dan Frankrijk, Italië of Zwitserland, maar met dezelfde hoogst prikkelende ingrediënten. We zijn natuurlijk gaan scouten, hebben de parcoursen gereden (ja, ja, met de auto…), hebben een fijn hotel vastgelegd en zijn zeer enthousiast teruggekeerd: het zal top zijn!
Alles is dus weer present, behalve jullie nog, als atleten. Schrijf je snel in en ga met ons mee! 

logo otztaler radmarathonWe hebben opnieuw onze gekende aangename en vriendschappelijke sfeer én een tailor made sportief programma in de aanbieding. Met onder meer de legendarische Ötztaler Radmarathon, of een variant ervan. Dat is een populaire Cyclosportieve-wedstrijd, die elk jaar geschiedenis schrijft, in één van de meest fabelachtige stukken Oostenrijkse en Italiaanse Alpen.

We rijden hem niet op 31 augustus 2014, datum van de 34e officiële editie, maar vijf dagen later. En zoals we zijn: niet om te koersen, maar als sportieve hoofdschotel voor al onze Cyclosporters. Waarbij onze echte die hards voor de volledige tour op één dag kunnen gaan, en alle anderen drie van de vier Ötztaler-bergtoppen op hun conto kunnen schrijven, gespreid over onze drie fietsdagen.

Kortom: je kiest zelf je programma zodat je de lat op je eigen hoogte kan leggen, maar zeker ook je sponsors zult kunnen overtuigen van je straffe sportief-humanitaire inspanningen.

Dus opnieuw zetten we alles op alles om nu ook weer Artsen Zonder Grenzen maximaal te steunen. Sporten op zich heeft zin, maar sporten met een supplement aan inzet voor een ander, heeft nog veel meer zin. Dat is onze geijkte formule, waar we als Cyclosporters voor AZG rotsvast in geloven.

Uw "directeurs" in de forse branding,
Joris, Rigo, Wilma en Jan