Frankrijkproject 2018 - Verblijf

 

Hotel Chalet des Roches - voorkantWe logeren in het Hôtel Restaurant Le Chalet des Roches, in La Bresse, een aangenaam stadje van ongeveer 5000 inwoners.
Vanuit La Bresse liggen de interessantste Vogezencols binnen hand-, of beter: fietsbereik. 

Wij trekken in bij Virginie en Daniel, in een rustig, mooi en uitstekend gelegen klassiek Frans hotel, met een werkelijk uitstekende keuken, aan de rand van het stadje. Kamers met twee, alle met bad of douche, TV en overal gratis wifi. Voorts nog zwembad, sauna, hammam, slotvaste garage voor fietsen, buitenterras en zéér interessante bar met o.m. Belgische bieren en fijne streekwijnen. 

In de zomer van 2014 logeerde hier de Tour de Franceploeg van Astana, met de latere winnaar Vincenzo Nibali. Hij reed in de 10e rit, op 2,5 km van de finish, iedereen naar huis, op de slotklim naar La Planche des Belles Filles … Een korte, pittige klim, ook op het parcours van onze Les Trois Ballons! Kleine meerprijs vragen wij aan de Cyclo’s die in de Nibalikamer zullen logeren ;-) 

Adres - Routebeschrijving

 

Ter info

Cyclosporters die vroeger wensen te komen, moeten zelf het hotel contacteren. 

Er is afgesproken dat voor hen het tarief van ‘Cyclosportifs pour MSF’ geldt. Dit ‘vóórverblijf’is individueel af te rekenen, ten laatste op woensdagmorgen 5 september.